Dodali ste proizvod u korpu.
Nikon

NIKON WU-1B Wireless Mobile adapter for D600

Status:Nema na lageru

5.990,00 din.

Detalji

Adapter vam omogućava i daljinsko kontrolisanje fotoaparata**. To ga čini pametnom dodatnom opremom koju morate da imate ako želite da snimite autoportret ili pregledate slike na većem ekranu tablet uređaja pre fotografisanja.

Adapter možete da koristite za prenošenje fotografija i filmova direktno na pametni telefon ili tablet uređaj ili za daljinsko kontrolisanje fotoaparata preko pametnog uređaja**.

Bez obzira na to gde se nalazite, adapter vam omogućava lako prenošenje slika: nije potrebno da ga povezujete sa eksternom Wi-Fi pristupnom tačkom, a napaja se preko fotoaparata. Nije važno da li želite da pošaljete fotografije i filmove na pametni uređaj kako biste mogli da ih delite ili da prenesete slike kako biste oslobodili prostor na memorijskoj kartici fotoaparata – sve to možete da uradite sa lakoćom.


 Glavne karakteristike:

Napaja se preko fotoaparata: nema potrebe za korišćenjem baterija.

Lak prenos: visokokvalitetne fotografije i filmovi se mogu poslati direktno sa fotoaparata na pametni uređaj, što olakšava deljenje preko društvenih medija, otpremanje na sajtove za deljenje i skladištenje fotografija ili slanje e-poštom.

Daljinsko kontrolisanje fotoaparata**: WU-1b možete da koristite za kontrolisanje fotoaparata preko pametnog uređaja. Savršen za autoportrete i grupne snimke.

Pregledajte ili kadrirajte slike na pametnom uređaju: koristite pametni telefon ili tablet uređaj za pregled slika prilikom daljinskog fotografisanja ili iskoristite prednosti većeg ekrana tablet uređaja da biste ukadrirali složenije snimke.

Lako pravljenje rezervnih kopija: oslobodite prostor na memorijskoj kartici fotoaparata skladištenjem fotografija i filmova na pametnom uređaju.

Kompatibilnost: WU-1b trenutno podržava iOS i Android OS. Proverite najnoviju kompatibilnost u prodavnici na mreži Google Play™ ili iTunes Store®.

Softver: uslužni program Wireless Mobile Utility za svoj pametni uređaj možete besplatno da preuzmete.

Lako ažuriranje firmvera: firmver se može lako ažurirati preko vašeg pametnog uređaja.

 


Kompaktan adapter za bežično povezivanje mobilnih uređaja sa ugrađenom mogućnošću Wi-Fi povezivanja. omogućava direktnu vezu između Nikon fotoaparata i pametnog telefona ili tablet uređaja*.

* Kompatibilan sa iOS i Android pametnim uređajima. Ova funkcija zahteva korišćenje namenske aplikacije koja se besplatno može preuzeti iz prodavnice na mreži Google Play™ iTunes Store®. 
Android, Google, Google Play, YouTube i ostale oznake su žigovi kompanije Google Inc.

** Priključivanje opcionog WU-1b adaptera za bežično povezivanje mobilnih uređaja na fotoaparat omogućava pametnom uređaju* sa podržanom bežičnom LAN mrežom da daljinski kontroliše fotoaparat. Možete da okidate, izaberete tačku fokusa i fotografišete u režimu Time.

 

 

Dodatne informacije

nazivu NIKON WU-1B Wireless Mobile adapter for D600
Proizvođač Nikon

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.