Dodali ste proizvod u korpu.
Nikon

NIKON 70-300mm F4.5-6.3G AF-P DX ED VR

Status:Nema na lageru

44.990,00 din.

Detalji

Avanture supertelefoto fotografisanja počinju sa ovim zum objektivom DX formata.

Zahvaljujući svestranom opsegu žižnih daljina od 70 do 300 mm i laganoj izradi, ovaj dugi objektiv je savršen za fotografe koji žele da istražuju svet telefoto fotografisanja. Bilo da želite da sa lakoćom zabeležite predivne snimke akcije u daljini, jedinstvene fotografije sa putovanja ili amaterske snimke divljih životinja, postići ćete rezultate sa bogatim detaljima i oštrim fokusom.

Ovaj objektiv brzo i nečujno fokusira, zahvaljujući čemu je idealan za snimanje kako video zapisa, tako i fotografija. Pojednostavljen dizajn čini ovaj objektiv kompaktnim i savršenim partnerom za Nikonove manje D-SLR¹ fotoaparate DX formata.

Lagan zum za vrhunsko supertelefoto fotografisanje

Bilo da ste novi u svetu D-SLR fotografije ili želite drugi objektiv da biste povećali opseg zuma, ovaj zum objektiv DX formata od 4,3x je idealna alatka.  Kreirajte upečatljive kompozicije zahvaljujući svestranom opsegu žižne daljine od 70–300 mm (ekvivalentno FX formatu: 105–450 mm) koji omogućava lako snimanje akcije izbliza. Uživajte u fleksibilnosti zumiranja životinjskog sveta ili se približite tek toliko da zabeležite sjajne krupne planove dece u igri. Ako želite da snimate filmove, ovaj objektiv je zaista pametan izbor zahvaljujući ujednačenom, nečujnom autofokusu.

Besprekoran, brz autofokus: Nikon koračni motor

Novi koračni motor kompanije Nikon omogućava brzo fokusiranje, a njegov nečujan rad je idealan za snimanje filmova. Prilikom zumiranja radi fotografisanja, fokusiranje subjekta je trenutno i apsolutno precizno. Prilikom snimanja video segmenata filma, motor vam omogućava da neprimetno pomerate fokus sa subjekta na subjekat, uz praktično nečujan šum.

Slike Nikon kvaliteta

Ovaj NIKKOR objektiv DX formata je posebno dizajniran za to da maksimalno iskoristi veliki broj piksela naprednog senzora slike D-SLR fotoaparata kompanije Nikon. Jedan stakleni element sa ekstraniskom disperzijom (ED) smanjuje hromatsku aberaciju pružajući slike visoke rezolucije sa kristalno jasnim detaljima živih boja i savršenim kontrastom.

Pojednostavljena kontrola

Prebacujte se između automatskog i manuelnog fokusa preko menija na fotoaparatu².  Mogućnost promene podešavanja fokusa u meniju fotoaparata, umesto pomoću prekidača na samom telu objektiva, sprečava slučajne promene podešavanja prilikom fotografisanja.

Dodatne informacije

nazivu NIKON 70-300mm F4.5-6.3G AF-P DX ED VR
Proizvođač Nikon
Prečnik filtera 58mm
Min. daljina izoštravanja 1,1m
Max. otvor blende f/4.5-6.3
Min. otvor blende f/22-32

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.