Dodali ste proizvod u korpu.
Nikon

Nikon D7500 SET 18-140mm VR AF-S DX

Status:Dostupno odmah

149.990,00 din.

Detalji

Potraga za savršenom slikom može da vas odvede bilo gde. Budite tamo sa moćnim, okretnim i potpuno povezanim fotoaparatom D7500. Zabeležite lepotu koju vidite u vrhunskom DX kvalitetu slike koji je nasleđen od modela Nikon D500.
Ostvarite svoje ambicije. Kvalitet slike vrhunskog fotoaparata D500.
Ovde. Ili tamo. U tami ili na svetlu. Fotografija vašeg života sada je na dohvat ruke. Senzor DX formata sa 20,9 megapiksela. EXPEED 5. RGB senzor za merenje od 180 hiljada piksela.
 
Nenadmašan u mraku. Izvanredna osetljivost na svetlost.
Vrhunski rezultati pri slabom osvetljenju. Sa ISO osetljivošću od 100 do 51.200, sa mogućnošću povećanja do ISO 1.640.000 (ekvivalentna vrednost), D7500 se ne plaši mraka.
Uhvatite detalje. Vrhunsko prepoznavanje subjekta.
Pravite fotografije sa preciznom ekspozicijom i dinamičkom kompozicijom. RGB senzor za merenje od 180 hiljada piksela i napredni sistem za prepoznavanje scene.
Proširi tekst
Pravite oštre fotografije. Izuzetna AF preciznost.
Bez obzira na to šta fotografišete, AF sistem sa 51 tačkom će pratiti, fiksirati i držati u fokusu subjekat. Čak i ako je jedini izvor svetla mesečina.
Proširi tekst
Budite kinematograf. 4K/UHD video snimci.
Podignite svoje filmove na viši nivo. Snimajte video zapise u ultravisokoj rezoluciji pri brzini od 30 slika u sekundi.
Proširi tekst
Snimite promene. Intervalski film.
Pretvorite ulične scene i izlaske sunca u dramatične brze sekvence pomoću ugrađenog tajmera za podešavanje intervala i funkcije za intervalski film 4K/UHD kvaliteta.
Proširi tekst
Trenutak je vaš. Kontinualno fotografisanje od 8 fps.
Pronađite najbolju fotografiju, čak i ako je skrivena u zamućenom pokretu. Snimite 50 NEF (RAW) ili 100 JPEG slika jednim brzim rafalom.
 
Pogled iz drugog ugla. Nagibni ekran i kontrole dodirom.
Zanimljive slike su svuda. Dodirnite tanki nagibni monitor osetljiv na dodir da biste fokusirali i fotografisali iz gornjeg rakursa i zanimljivih uglova.
 
Budite verni svojoj viziji. Optičko tražilo visoke rezolucije.
Neometano pravite vrhunske fotografije. To je moguće zahvaljujući optičkom tražilu u obliku pentaprizme koje pruža pokrivanje slike od približno 100%.
 
Delite uzbudljive trenutke. SnapBridge.
Održavajte stalnu vezu između fotoaparata i pametnog uređaja uz SnapBridge. Sinhronizujte fotografije dok fotografišete. Daljinski fotografišite pomoću pametnog uređaja.
Aplikacija SnapBridge kompanije Nikon vam omogućava da održavate stalnu vezu između fotoaparata D7500 i pametnog uređaja putem Bluetooth® low energy tehnologije¹. Sinhronizujte fotografije sa uređajem dok fotografišete, bez potrebe da se ponovo povezujete svaki put. Ručno prenosite filmove kad god poželite putem funkcije Wi-Fi®² koja je ugrađena u fotoaparat. SnapBridge veza vam omogućava i da daljinski fotografišete pomoću pametnog uređaja.
Idite korak dalje. Fleksibilnost DX formata.
Okretan, snažan i pun energije. D7500 je spreman da ostvari vaše ambicije.
Zahvaljujući dubokom rukohvatu, D7500 deluje kao produžetak vaše ruke. Možete da fotografišete dugo sa jednim punjenjem baterije. Zatvarač visokih performansi je testiran na 150.000 ciklusa. Telo fotoaparata je zaštićeno od vremenskih uslova kako prašina i kapljice vode ne bi oštetili elektroniku.
 

Dodatne informacije

nazivu Nikon D7500 SET 18-140mm VR AF-S DX
Proizvođač Nikon
Broj autofokusnih tačaka 51
Baterija EN-EL15a
Ekran 3,2 inča (8 cm)
Wi-Fi Da
GPS Opciono
ISO osetljivost 100-51200
Kontinuirano slikanje 8 fps
Materijal kućišta Magnezijum/Polikarbonat
Max brzina zatvarača 1/8000
Pokrivenost tražila 97%
Priključci Mini USB, A/V OUT, HDMI, MIC(3,5mm), GPS
Rezolucija Mpix 20,9
Rezolucija ekrana 921.600 tačaka
Slot za memoriju 1 x SD
Tip baterije LI-ion
Tip senzora CMOS
Ugrađeni blic Da (pop-up)
Veličina senzora APS-C (23,5 x 15,7mm)
Video materijal 4K 4096x2160
Živi prikaz slike Da
Zvuk Stereo

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.