Dodali ste proizvod u korpu.
SanDisk

SanSisk SDHC 32GB Extreme PRO 95mb/s

Status:Dostupno odmah

2.829,00 din.

Detalji

Napredni sistem za korekciju grešaka (Error Correction Code) unapređuje sveukupni integritet podataka, kao i pouzdanost kartice tokom čitanja i upisa.

Iskusite moć neprekidnog sekvencijalnog snimanja fotografija u nizu RAW + JPEG i pravite brze akcione video snimke u Full HD+ formatu kao nikada do sada.

Za snimanje Full HD videa ili tog profesionalnog snimka koji vam treba - oslonite se na SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I memorijske kartice za vaš DSLR fotoaparat ili HD kamkorder.

    Ekstremna brzina znači da ćete dobiti željeni snimak uz više neprekidnog sekvencijalnog slikanja i brze transfere na vaš računar.
    Ekstremno brzo Full HD video snimanje omogućila je UHS Klasa Brzine 1††, a Klasa 10 vam omogućava da snimite brze akcione video snimke u Full HD, čak i u 3D†.
    Projektovana sa Power Core™ kontrolerom, SanDisk Extreme® Pro™ SDHC™ [SDXC™ za 64GB] UHS-I memorijska kartica pruža neverovatno brze performanse raspodeljujući podatke po kartici brže i efikasnije.
    Ekstremna pouzdanost i izdržljivost, upravljački program Power Core™ kontrolera dodatno povećava izdržljivost putem ujednačavanja korišćenja memorije. Napredni sistem za korekciju grešaka (Error Correction Code) Power Core kontrolera unapređuje sveukupni integritet podataka, kao i pouzdanost kartice tokom čitanja i upisa.
    Ekstremna izdržljivost - napravljene i testirane u surovim uslovima - ove kartice su otporne na temperaturu, vodu, udarce i rendgensko zračenje***. [samo 8-32 GB pakovanja]
    Ekstremno poverenje: Brend memorijskih kartica kome veruju profesionalni fotografi.

 

Ne podržavaju svi uređaji SDHC™ ili SDXC™ memorijske kartice. Kontaktirajte proizvođača vašeg uređaja za detalje

*Brzina čitanja do 95 MB/sek (633X) . Brzina upisa do 90 MB/sek (600X) Bazirano na SanDisk internim testovima; performanse mogu biti niže u zavisnosti od korišćenog uređaja. 1 megabajt (MB) = 1 million bajtova. X = 150KB/sek.
**1 gigabajt (GB) = 1 milijarda bajtova. Deo kapaciteta nije dostupan za skladištenje podataka.
***SD, SDHC, microSD i microSDHC formati kartica samo do 32GB; Za dodatne informacije posetite www.sandisk.com/proof
†Full HD video (1920x1080x30fps) podrška za HD i 3D video može varirati u zavisnosti od korišćenog uređaja, veličine datoteke, rezolucije, kompresije, protoka, sadržaja i drugih faktora. Posetite:www.sandisk.com/HD
††UHS Speed Class 1 označava performanse projektovane da podrže video snimanje u realnom vremenu putem matičnih uređaja sa podržanim UHS-I.

Dodatne informacije

nazivu SanSisk SDHC 32GB Extreme PRO 95mb/s
Proizvođač SanDisk
Kapacitet 32GB
Brzina 95mb/s

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.