Dodali ste proizvod u korpu.
Nikon

NIKON Coolpix P900

Status:Nema na lageru

64.990,00 din.

Detalji

Glavne funkcije

Izuzetno moćan zum

Beležite fantastične detalje nevidljive golim okom pomoću 83x NIKKOR zum objektiva – proširivog funkcijom Dynamic Fine Zoom¹ i do 166x – koji pokriva opseg od širokog ugla od 24 mm do telefoto zumiranja od 2000 mm (ekvivalentno formatu od 35 mm).

Izuzetno moćan zum

Petostepeno optičko smanjenje vibracije (VR) sa dvostrukom detekcijom

Telefoto fotografisanje iz ruke je stabilno budući da VR istovremeno detektuje pokrete preko objektiva (senzor ugaone brzine) i senzora slike (vektorske informacije o pokretu), ublažavajući vibracije.

Petostepeno optičko smanjenje vibracije (VR) sa dvostrukom detekcijom

CMOS senzor slike od 16 megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem

Lako se postižu jasne slike bogate detaljima, čak i noću. Osetljivi senzor slike obezbeđuje sjajne performanse i oštre snimke sa niskim šumom.

CMOS senzor slike od 16 megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem

Podrška za GPS/GLONASS/QZSS sa zanimljivim mestima (POI)

Podrška za GPS/GLONASS/QZSS sa zanimljivim mestima (POI)

Brzo preuzimajte detaljne informacije o lokacijama, gde god da fotografišete, pomoću međunarodnih satelitskih sistema GPS/GLONASS/QZSS koji prate vašu maršrutu sa izvanrednom preciznošću.

Ugrađeni Wi-Fi® i podrška za NFC

Ugrađeni Wi-Fi® i podrška za NFC

Delite omiljene slike životinjskog sveta ili prirode dok putujete jednim dodirom Wi-Fi®² dugmeta ili jednostavnim povezivanjem fotoaparata sa omogućenom NFC³ tehnologijom sa pametnim uređajem³.

Unapređen brz odziv

Unapređen brz odziv

Ne propustite nijedan preloman trenutak tokom fotografisanja nepredvidivog životinjskog sveta ili neba koje se brzo menja uz brži autofokus i smanjeno kašnjenjenje okidanja (približno 0,12 sekundi pod širokim uglom).⁴

Veliki delimično pokretni LCD monitor:Lako možete da eksperimentišete sa kreativnim perspektivama i kadrirate radnju koja se brzo menja pomoću fleksibilnog, delimično pokretnog LCD monitora (RGBW) dijagonale 7,5 cm/3 inča, sa tehnologijom Clear Color Display i približno 921.000 tačaka. Antirefleks sloj omogućava optimalnu vidljivost u svim uslovima osvetljenja.

Full HD filmovi: Besprekorne filmove (1080/60p) prati kvalitetan zvuk uz pomoć mikrofona koji menja usmerenost u skladu sa zumiranjem. Brzo se prebacujte sa statičnih slika na snimanje filmova pomoću namenskog dugmeta za snimanje filma.

Intervalski film: Sa lakoćom možete da kreirate impresivne intervalske filmove. Samo izaberite scenu fotografisanja i generisaće se film sa vremenskim prelazima u trajanju od 10 sekundi na osnovu statičnih slika zabeleženih pri intervalskom fotografisanju.

Zumiranje mikrofona: Kvalitetan usmeren zvuk vaših Full HD filmova je zagarantovan, budući da zumiranje mikrofona menja usmerenost u skladu sa načinom na koji upravljate zumom.

Element od super ED stakla: Pomoću izuzetno moćnog zuma možete da beležite subjekte sa bogatim detaljima, iako je objektiv i dalje kompaktan i efikasno smanjuje hromatsku aberaciju, zahvaljujući elementu od super ED stakla.

Režimi „Mesec“ i „Posmatranje ptica“:Teško uhvatljive subjekte, poput meseca i ptica, sada možete lako da zabeležite pomoću automatskog birača scene koji omogućava jednostavno fokusiranje i podešavanja, pa ćete uvek ostvarivati vrhunske rezultate.

Širok ugao gledanja: Kreativna kompozicija i neobične perspektive se lako postižu uz LCD monitor sa širokim uglom gledanja. Fotografišite iz gornjeg rakursa, preko prepreka ili iz donjeg rakursa da biste zabeležili perspektivu životinje.

Prilagodljivo dugme funkcija (Fn):Personalizujte doživljaj fotografisanja tako što ćete dugmetu Fn dodeliti često korišćene funkcije. U tom slučaju biste mogli da menjate podešavanja jednim dodirom.

Točkić režima: Ključnim podešavanjima, poput manuelnih režima ekspozicije (P/S/A/M), lako se pristupa preko točkića režima smeštenog na vrhu fotoaparata koji omogućava lako rukovanje jednom rukom.

AF sa nalaženjem cilja: Poklonite svu pažnju kreativnom aspektu kadriranja snimka, budući da AF sa nalaženjem cilja brzo i precizno pronalazi subjekat i automatski ga fokusira umesto vas.

COOLPIX Picture Control: Lako prilagođavajte izgled slika pomoću opcija funkcije Picture Control, kao što su „Neutralno“ za snimke iz prirode, „Živo“ za živopisne slike, „Monohrom“ za crno-bele ili „Prilagođeno“ da biste podesili do dve postavke, poput kontrasta ili zasićenosti.

Ugrađeno elektronsko tražilo: Kadriranje snimaka je veoma jednostavno – bez obzira na stil fotografisanja – budući da se senzor oka automatski prebacuje sa fotografisanja pomoću ekrana kada približite oko tražilu.

Dugme za odzumiranje u koracima: Pri poboljšanom telefoto fotografisanju lako možete ponovo da uhvatite subjekat koji je izašao iz kadra jednim pritiskom na dugme pored kontrole zuma koje vas odmah vraća na širokougaoni fokus.

Bočna kontrola zuma: Uvek ćete dobijati oštre snimke i besprekorne filmove pomoću bočne kontrole zuma koja vam omogućava da upravljate zumom levom rukom, sprečavajući podrhtavanje fotoaparata i održavajući stabilnost.

Dug vek baterije: Snimajte duže kada je potrebno zahvaljujući poboljšanom, ekonomičnom dizajnu baterije koji obezbeđuje veći kapacitet, kako za statične slike, tako i za Full HD filmove.

Korekcija snage blica: Ostvarite savršeno izbalansirane ekspozicije uz korekciju snage blica (od -2 do +2 EV) koja balansira nivo blica za subjekat sa pozadinom dajući slike prirodnog izgleda.

19 režima scene: Fotoaparat može da vam pomogne u izboru najboljih podešavanja u skladu sa uslovima fotografisanja. Samo odaberite scenu koja najviše odgovara subjektu i uslovima u kojima snimate i on će automatski optimizovati podešavanja.

EXPEED C2: Izvanredan kvalitet slike je zagarantovan uz brz i moćan sistem za obradu slike kompanije Nikon, koji obezbeđuje rad velikom brzinom i performanse visoke osetljivosti.

NIKON IMAGE SPACE: Uživajte u 20 GB prostora za skladištenje na mreži u okviru informatičkog oblaka preko namenske Nikon lokacije za skladištenje i deljenje slika, NIKON IMAGE SPACE – besplatne za sve Nikon korisnike. Saznajte više na lokacijiwww.nikonimagespace.com.

 

 

Dodatne informacije

nazivu NIKON Coolpix P900
Proizvođač Nikon
Baterija EN-EL23 3.8V 1850mAh
Blizina fokusa 50 cm
Blizina fokusa u macro modu 1 cm
Digitalni zum 4 x
Dimenzije 139.5 x 103.2 x 137.4 mm
Ekran 3 inča (7.5 cm)
Mogućnost eksternog blica Ne
Format datoteke fotografije JPEG
Wi-Fi Da
GPS Da
ISO osetljivost 100-6400
Kontinuirano slikanje 7 fps
Manuelna kontrola Da
Materijal kućišta Polikarbonat
Max brzina zatvarača 1/4000
Memorija SD,SDHC,SDXC
Objektiv 24-2000mm f/2.8-6.5
Optički zum 83x
Otporan na padove Ne
Pokrivenost tražila 100%
Priključci Micro USB, A/V OUT, HDMI
Rezolucija Mpix 16
Rezolucija ekrana 921.000 tačaka
Slot za memoriju 1 x SD
Stabilizacija slike Da optička
Težina sa baterijom 899 g
Tip Kompaktni-Prozumer
Tip baterije LI-ion
Tip senzora BSI-CMOS
Touch screen Ne
Trajanje baterije (snimaka) do 360
Tražilo Da elektronsko
Ugrađeni blic Da (pop-up)
Veličina senzora 1/2.3\" (6.17 x 4.55 mm)
Video materijal Full HD 1920 x 1080 (60 fps)
Vodootporan Ne
Zaštićen od vlage i prašine Ne
Živi prikaz slike Da
Zvuk Stereo
Boja Crna

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.