Dodali ste proizvod u korpu.
Nikon

NIKON D810

Status:Dostupno odmah

Cena: 319.990,00 din.

Special Price 239.990,00 din.

Detalji

NIKON D810

 

 

Senzor FX formata sa 36,3 megapiksela

Potpuno novi senzor bez optičkog niskopropusnog filtera (OLPF) pruža nenadmašno bogatstvo detalja. Odlikuje se brzim iščitavanjem kanala, širokim dinamičkim opsegom i sjajnim performansama prilikom korišćenja visokih osetljivosti.

EXPEED 4

Uzdiže sveukupne performanse fotoaparata na potpuno novi nivo. Sadrži značajna poboljšanja u prikazivanju slika i ISO performansama i omogućava snimanje filmova sa većim brojem slika u sekundi.

Do 7 fps za rafalno okidanje

Beležite subjekte koji se brzo kreću sa izvanrednom fleksibilnošću. Snimajte beskompromisne slike pune rezolucije brzinom i do 5 fps. Fotografišite slike od 15,3 megapiksela pri brzini i do 7 fps u režimu DX isecanja.

Široki opseg ISO vrednosti

Prvi put kod D-SLR fotoaparata, ISO opseg modela D810 počinje od ISO 64 za jasnije slike bolje definicije. Snimajte pri ISO osetljivosti i do 12.800 ili proširite opseg sa 32 na 51.200 ISO (ekvivalentna vrednost).

Bioskopski kvalitet

Snimajte Full HD (1080p) filmove pri brzini od 50p/60p. Pristupite punom opsegu osetljivosti na svetlost, počev od ISO 64, tokom snimanja filmova i kontrolišite brzinu zatvarača, otvor blende i nivoe jačine zvuka.

Vodeće AF performanse

Ima isti AF sistem kao model D4S kompanije Nikon, pa D810 nudi vrhunsku preciznost u prikazu visoke rezolucije. omogućava brzo pronalaženje i poboljšano izdvajanje pozadine, čak i u zahtevnim uslovima osvetljenja i sve to pomoću novog režima grupne AF oblasti.

RAW format veličine S

Ubrzajte rad uz Nikon RAW format datoteke veličine S. Obezbeđuje 12-bitne Nikon NEF datoteke bez kompresije, sa bogatom gradacijom, koje omogućavaju brži prenos slika i ujednačeniju postprodukciju.

 RGBW LCD monitor dijagonale 8,0 cm (3,2 inča), sa 1.229.000 tačaka i antirefleks slojem dozvoljava vam da pomerate balans boje i svetlinu u željenom smeru, shodno sopstvenim potrebama u toku rada.

 Dva slota za kartice omogućavaju besprekoran doživljaj prilikom fotografisanja. Jedan slot za CF karticu za brze UDMA 7 kartice i jedan slot za SD karticu za brze SDXC i UHS-I kartice velikog kapaciteta.

 D810 podržava Ethernet i bežičnu LAN mrežu. Za povezivanje koristite opcionalni predajnik podataka UT-1 zajedno sa bežičnim predajnikom WT-5.

dobro zaptivanje za zaštitu od vremenskih uslova i prašine osigurava otpornost fotoaparata D810 na vlagu i prašinu.

Dodatne informacije

nazivu NIKON D810
Proizvođač Nikon
Broj autofokusnih tačaka 51
Baterija EN-EL15 7,0V 1900 mAh
Dimenzije 146 x 123 x 81,5 mm
Ekran 3,2 inča (8 cm)
Mogućnost eksternog blica Da
Format datoteke fotografije JPEG,NEF(RAW)
GPS Opciono
Kompatibilni objektivi Nikon F mount
Kontinuirano slikanje 5 fps
Manuelna kontrola Da
Materijal kućišta Magnezijum/Polikarbonat
Motor za autofokus objektiva Da
Pokrivenost tražila 100%
Priključci Micro USB,A/V OUT,HDMI,MIC(3.5mm),GPS
Rezolucija Mpix 36,3
Rezolucija ekrana 1.228.800 tačaka
Slot za memoriju 1 x CF, 1 x SD
Težina sa baterijom 980 g
Tip D-SLR
Tip baterije LI-ion
Tip senzora CMOS
Touch screen Ne
Trajanje baterije (snimaka) do 1200
Tražilo Da optičko
Ugrađeni blic Da (pop-up)
Veličina senzora Full Frame (35,9 x 24 mm)
Zaštićen od vlage i prašine Da
Živi prikaz slike Da
Zvuk Stereo

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.