Dodali ste proizvod u korpu.
Nikon

NIKON D610 telo

Status:Dostupno odmah

Cena: 159.990,00 din.

Special Price 109.990,00 din.

Detalji

Nikon d610

 


CMOS senzor od 24,3 megapiksela u FX formatu

U rasponu od ekstremno širokougaonog do supertelefoto snimanja, pravi neverovatno detaljne slike sa glatkim tonskim prelazima i niskim šumom kada se fotografiše pri visokim ISO vrednostima.


Režim tihog rafalnog okidanja

Idealan za fotografisanje u prirodi, zvuk mehanizma fotoaparata za vraćanje ogledala je značajno utišan tokom rafalnog okidanja, što olakšava snimanje teško uhvatljivih subjekata.


Kontinualno fotografisanje od 6 fps

Napravite oštre snimke radnje sa brzim pokretima pri brzini od pet i po slika u sekundi i u FX i u DX formatu.

 

Ugradjeni HDR (high dynamic range)

Pravi slike sa niskim šumom i širokim opsegom tonova u svetlim i u tamnim oblastima kada snimate fotografije scena sa jakim kontrastom.

Superiorni rezultati u uslovima slabog osvetljenja

Uz osetljivost ISO 100–6400, koja se može povećati do 25.600 (ekvivalent), možete dobiti slike sa finim detaljima i minimalnim šumom, čak i kada fotografišete u zahtevnim uslovima osvetljenja.

 

Funkcija D-Movie sa više oblasti

Snima Full HD filmove (1080p) u 30p, 25p i 24p i u FX formatu i u DX formatu. Nudi nekomprimovani HDMI izlaz na eksterne uređaje i audio kontrolu visoke vernosti.

 

bežični prenos

Delite slike odmah ili daljinski kontrolišite fotoaparat koristeći pametni telefon ili tablet uređaj i opcionalni Nikon adapter za povezivanje mobilnih uređaja WU-1b.*

 

Izuzetno osetljiv autofokus

Uživajte u superiornom snimanju objekata uz Multi-CAM4800 autofokusni sistem sa 39 tačaka. Kompatabilan sa objektivima kombinovane vrednosti otvorene blende do f/8 i osetljiv je do -2 EV, D610 pravi oštre fotografije čak i na mesečini.

 

Expeed3

Sistem za obradu slike sa 14-bitnom A/D konverzijom i 16-bitnom obradom slike omogućava vrhunsku gradaciju tonova.

Ugrađena funkcija „time-lapse“

Napravite „time-lapse“ fotografiju pomoću jednostavnih radnji u meniju, bez potrebe za izračunavanjima i uređivanjem. Koristite intervalsko fotografisanje da biste aktivirali zatvarač u prethodno podešenim intervalima. Koristite fotografisanje tehnikom „time-lapse“ da biste slike sačuvali kao datoteke filmova i prikazali sporu akciju u brzoj reprodukciji, sa brzinama reprodukcije od 24 do 36.000 puta većim od normalne.

 

Kontrole slike prilagođavaju izgled statičnih slika i video snimaka finim podešavanjem parametara kao što su oštrina, zasićenost i ton pre snimanja.

 

Precizan VGA LCD monitor od 8 cm (3,2 inča) sa 921.000 tačaka i automatskom kontrolom svetline monitora. Pruža svetlu, jasnu reprodukciju slike sa širokim kapacitetom reprodukcije boje.

 

Izdržljiv i lagan: napravljen da podnese teške uslove, fotoaparat ima gornji i zadnji poklopac od legure magnezijuma i težak je samo 760 g (bez baterije). Zaštićen od nepovoljnih vremenskih uslova do istog stepena kao profesionalni Nikon D800 DSLR fotoaparat, nudi povećanu otpornost na vlagu i prašinu.

 

Elektronski virtuelni horizont u dve ose: možete da potvrdite poziciju fotoaparata u odnosu na horizontalnu ravan i njen nivo (rotacija unapred ili unazad) pomoću LCD monitora ili tražila.

Dva slota za SD memorijsku karticu: dva slota za SD memorijsku karticu obezbeđuju veću fleksibilnost fotografisanja. Koristite drugu karticu kada je prva puna ili snimajte statične slike na jednoj, a filmove na drugoj. Kompatibilno sa SDXC i UHS-I.

Dodatne informacije

nazivu NIKON D610 telo
Proizvođač Nikon
Broj autofokusnih tačaka 39
Baterija EN-EL15 7,0V 1900 mAh
Dimenzije 141 x 113 x 82 mm
Ekran 3,2 inča (8 cm)
Mogućnost eksternog blica Da
Format datoteke fotografije JPEG,NEF(RAW)
GPS Opciono
Kompatibilni objektivi Nikon F mount
Kontinuirano slikanje 6 fps
Manuelna kontrola Da
Materijal kućišta Magnezijum/Polikarbonat
Memorija SD,SDHC,SDXC
Motor za autofokus objektiva Da
Pokrivenost tražila 100%
Priključci Micro USB,A/V OUT,HDMI,MIC(3.5mm),GPS
Rezolucija ekrana 921.000 tačaka
Slot za memoriju 2 x SD
Težina sa baterijom 760 g
Tip D-SLR
Tip baterije LI-ion
Tip senzora CMOS
Touch screen Ne
Trajanje baterije (snimaka) do 900
Tražilo Da optičko
Ugrađeni blic Da (pop-up)
Veličina senzora Full Frame (35,9 x 24 mm)
Zaštićen od vlage i prašine Da
Živi prikaz slike Da
Zvuk Mono
Boja Crna

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.