Dodali ste proizvod u korpu.
Nikon

NIKON 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Status:Nema na lageru

Cena: 169.990,00 din.

Special Price 129.990,00 din.

Detalji

Super-telefoto zum objektiv FX formata: pruža fleksibilan opseg žižne daljine od 200–500 mm (ekvivalentno DX formatu: 300–750 mm). Idealan za fotografisanje životinjskog sveta, ptica, aviona i brzih sportskih događaja.

Ujednačen otvor blende od f/5,6: omogućava ujednačenu brzinu i neometanu kontrolu nad dubinskom oštrinom u celom opsegu zuma.

Vrhunske optičke performanse: tri elementa od stakla ekstraniske disperzije (ED) obezbeđuju minimalnu hromatsku aberaciju.

Smanjenje vibracije (VR): smanjuje podrhtavanje fotoaparata i omogućava fotografisanje pri brzinama zatvarača koje su sporije i do 4,5 stepena.¹ SPORT VR režim obezbeđuje stabilnu sliku u tražilu prilikom fotografisanja brzih pokreta. Ovaj režim pruža broj slika u sekundi pri kontinualnom fotografisanju i kašnjenje okidanja slične onima kada je funkcija VR isključena. U SPORT VR režimu možete savršeno da zabeležite subjekte u pokretu, kao što su ptice u letu ili brzi sportski događaji.

Brz AF rad: Silent Wave motor (SWM) kompanije Nikon omogućava izuzetno brze i tihe performanse autofokusa sa neometanom manuelnom korekcijom.

Elektromagnetna blenda: za ujednačene, preciznije ekspozicije tokom rafalnog snimanja velike brzine.

Minimalna razdaljina fokusa: 2,2 m.

Prekidač za zaključavanje zuma: pričvršćuje objektiv kada ga ne koristite.

Nosač za stativ: dodatno stabilizuje objektiv kada se koristi stativ.

AF sa telekonverterima: fiksni maksimalni otvor blende od f/5,6 omogućava AF rad čak i pri korišćenju 1,4x telekonvertera (montiranog na fotoaparat kompatibilan sa f/8 modelima).

U kompletu: odvojivo senilo i meka torbica.

Dodatne informacije

nazivu NIKON 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S
Proizvođač Nikon
Prečnik filtera 95mm
Min. daljina izoštravanja 2,2m
Max. otvor blende f/5.6
Min. otvor blende f/32
Senilo HB-71

ZoomFoto nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi, nazivi i cene bez grešaka. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, a ZoomFoto zadržava pravo na korekciju cena.